Shutterstock 1215261961 copy

Hospital Outbreak Support Team

Welkom op de website van het HOST-project in naam van het TRIaz netwerk. HOST staat voor Hospital Outbreak Support Team maar kent een veel bredere functie dan het helpen beheersen van uitbraken van overdraagbare infecties. HOST focust zich op een brede ondersteuning in infectiepreventie en antibioticabeleid, zowel op netwerkniveau als transmuraal.

In 2022 werd reeds een mooie realisatie bekomen omtrent preventie, diagnostiek en behandeling van urineweginfecties in de woonzorgcentra en eerstelijnszorg. Meer info vindt u hier. In 2023 vormen de reguliere en structurele klankbordgroepen met woonzorgcentra-actoren de basis voor het uitwerken van een opleidingsaanbod en effectief geïmplementeerd programma. Het project vaccine awareness enhancement zal eveneens een belangrijke rol hebben, waarbij bewustwording en belang van vaccinatie benadrukt wordt.

Op woensdag 18 oktober organiseert HOST TRIaz het symposium Vaccinatie (meer info bij Project Vaccinatie). Schrijf u in via deze inschrijvingslink.

VICTOR VACCIN POSE 003

Project Vaccinatie

Dit project staat in voor de ontwikkeling van een strategie voor regionale enhancement van de vaccinatiegraad en het informeren van het doelpubliek over de aanbevolen vaccinaties

Lees meer

Klankbordgroep 3

Klankbordgroepen IPC en AMS in woonzorgcentra

Op de klankbordgroepen brengen we de noden omtrent IPC en AMS van de woonzorgcentra in de regio in kaart.

Lees meer

Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu!